Als iemand je vraagt “Waarom doe je de dingen zoals je ze doet?” dan is vaak je eerste reactie “gewoon” of “daarom”. Vaak staan we niet stil bij onze gedachten, overtuigingen en gedragingen.  Vaak weten we ook niet waarom we dingen doen zoals we ze doen. Toch is het goed te weten wat jou nu drijft. Waar krijg je echt energie van en waar ben je goed in. 

Recentelijk heb ik een Powermiddag gevolgd om dit ook voor mijzelf weer helder te krijgen. Hoe doe ik de dingen, wat drijft mij en waar krijg ik nu echt energie van? En hoe helpt mij dit om mijn eigen veerkracht te boosten?

Ik heb geleerd dat ik werk vanuit het element lucht. Ik inspireer, verbind en communiceer op een zonnige, luchtige en lichte manier in volledige vrijheid. Dit doe ik op een meelevende, ondersteunende en liefdevolle manier waarbij onvoorwaardelijke liefde bij mij centraal staat. Iets doen zonder hier iets voor terug te willen hebben. De kleur licht roze representeert mijn liefdevolle ondersteuner. Om de rots in de branding te blijven houd ik van rust, houvast en onafhankelijkheid waarbij ik vooral praktisch en resultaatgericht ben.  

Binnenkort ga ik mijn eigen powermiddagen organiseren op basis van de Personal Power Plus © methodiek. Dit systeem meet de ‘hele’ mens (werk en privé) en verbindt persoonlijkheid met je imago. Het geeft je een helder inzicht in hoe je de dingen doet en wat jou drijft. Het zorgt ervoor dat je je kracht en zelfvertrouwen (terug)vindt en je verlangen helder krijgt. Dit allemaal gebaseerd op de elementen (vuur, aarde, water en lucht) gecombineerd met de kleurenpsychologie. 

Je zult gaan merken dat zodra je zaken aanpakt vanuit je kracht dat ze veel minder energie kosten. Dit versterkt je pad naar veerkracht.