Vergoedingsmogelijkheden

Er zijn mogelijkheden om coaching vergoed te krijgen.

Via je werkgever

Werkgevers kennen veelal een (persoonlijk) opleidingsbudget voor medewerkers. Een effectief coachtraject kan voordeliger en zinvoller zijn dan een opleiding of cursus. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden. Mocht dit bij jou van toepassing zijn, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten zelf gaat betalen, dan kun je deze inclusief BTW als scholingskosten aftrekken mits het doel van het traject gericht is op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden, die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Ben je zelfstandig ondernemer? De kosten zijn dan aftrekbaar als bedrijfskosten.

Via de Arbodienst van je werkgever

In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers na overleg met de bedrijfsarts in bepaalde gevallen bereid om de kosten te vergoeden. Vooral in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Mocht dit bij jou van toepassing zijn, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Via het UWV

Als uitkeringsgerechtigde kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Het UWV kent een individuele re-integratie overeenkomst. Kijk voor meer informatie op www.uwv.nl. Mocht dit bij jou van toepassing zijn neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Via de gemeente

Als uitkeringsgerechtigde bij de gemeente kun je bij je consulent informeren naar beschikbare financiële middelen ten behoeve van re-integratie. Mocht dit bij jou van toepassing zijn neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.