In de gesprekken ben ik dieper op mijn zijn ingegaan. Hierdoor ben ik achter bepaalde dingen gekomen waar ik veel aan heb. Het is mij nu een stuk duidelijker geworden waarom ik op bepaalde situaties reageer. Waarom zorg ik voor anderen en cijfer ik mij zelf vaak weg? Deze vraag is uitvoerig behandeld en heeft mij inzicht gegeven in mijn zijn voor mijzelf en andere mensen om mij heen. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren en er veel aan gehad.

AdB

“Ik kwam via het coaching netwerk van de ABNAMRO Bank terecht bij Debby. Ik was namelijk opzoek naar een coach om mijn zelfvertrouwen op te krikken.
Debby was de eerste keer dat we elkaar ontmoeten heel open minded waardoor het makkelijk was om haar in vertrouwen te nemen wat het mij mogelijk maakte om open over dingen te praten.
Debby heeft net als ik een lichamelijke handicap en daardoor heeft ze veel doorzettingsvermogen en een sterke persoonlijkheid.
Na een aantal gesprekken/oefeningen te hebben voltooid was er de eindevaluatie waar ik haar en haar hulp kon beoordelen en of ik mijn doel had bereikt.
Hierover kan ik tot heden voluit zeggen dat Debby het PERFECT heeft gedaan en ik SUPER  blij met haar en de behaalde resultaten ben”.

BvS

Debby heeft mij als coach erg goed geholpen. We zijn samen op zoek gegaan naar onderliggende factoren die ten grondslag lagen aan mijn coachvraag. Debby heeft veel tools tot haar beschikking die daar erg helpend bij zijn. Ook hebben we geoefend middels een rollenspel, wat tot verrassende inzichten heeft geleid en mij verder heeft gebracht. Erg bedankt!

AK

Tot mijn verrassing genomineerd voor een sessie van powerboost.

Een test waaruit zou blijken wat  mijn karaktertrekken en mijn favoriete kleuren zouden zijn.

Maar ook lichtelijk argwanend, afvragend vanuit welke alternatieve hoek dit testsysteem is ontwikkeld, wat is de validiteit van de uitkomst van de testen, de vragenlijsten ?

Het invullen van de vragenlijst is goed te doen. Geen addertjes onder het gras. Duur ongeveer 45 minuten , de kunst is de vragen eerlijk in te vullen.

Vragen vanuit het psychologisch perspectief zijn goed te volgen. Meer moeite had ik met het kiezen van mijn favoriete kleuren. De relevantie van deze vragen ontging mij.

Na het online invullen van de vragen reeds binnen enkele dagen  een uitnodiging van Debby Teunis, coach en eigenaar van With. You Coaching om het Power-rapport door te nemen.

Op duidelijke wijze en met geduld werd het lijvige en gedegen rapport door genomen.

Verrassend voor mij de uitkomsten.

Veel van de beschreven karaktertrekken zijn herkenbaar. De sterke punten worden benadrukt. Moest zoeken naar de zwakke zijde van mijn karakter.

Meer verrassend was de uitkomst van mijn favoriete kleuren/ kleurcombinaties.

Kleurencombinaties die , nu , niet direct in mijn klerenkast hangen. Terugkijkend waren de benoemde kleurcombinaties van mijn kleding wel mijn favoriete kleuren.

Geen scepsis meer t.a.v. dit onderzoek. Boeiend om het rapport op je in te laten werken, leuk is het om karaktertrekken, waarbij je eigenlijk niet bij stil staat, al lezend herkend.

Niet alleen de positieve maar ook de aandachtspunten, je zwakkere kant.

 

Een rapport om op je in te laten werken en waarmee je vooruit kunt.

JP

With you Coaching. Een powerboost gesprek. Ik dacht meteen: is dat wel wat voor mij? Ik ben vrij nuchter en vroeg mij dan ook af wat ik mij hierbij moest voorstellen. Ik nam de proef op de som, voordeel van de twijfel.
Er kwam een vragenlijst. Goed in te vullen. Volg je eerste ingeving. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt. Allerlei kleuren? Waar gaat dit naartoe?
Daarna kwam het gesprek met Debby Teunis. Haar zachte uitstraling zorgt er voor dat je zenuwen verdwijnen en je direct op je gemak voelt.
Het gesprek was erg open en geeft je inzicht in je sterke kanten. Ze worden toegepast op je dagelijkse leven. Debby zorgt ervoor dat je direct visualiseert. Je wordt tot nadenken aangezet. Je leert hoe een kleur je hele leven kan bepalen en dat binnen een uur!  Het mysterie dat er achter de kleur van je post-its een reden zit, was voor mij de eye-opener van de hele sessie.
ES