Empower je Veerkracht Intensief

Stap vandaag uit je eigen schaduw!

Hak vandaag de knoop nog door en zet je eerste stap om jouw Veerkracht te boosten.  Het heeft mij 15 jaar gekost om te komen waar ik nu ben. Ik help je om sneller je eigen kern (terug) te vinden en daar naar te leven.

Hoe ziet de Empower je Veerkracht er uit?

  • Na het eerste contact krijg je van mij het verzoek om de online Powertest  in te vullen
  • Zodra je dat gedaan hebt plannen we een afspraak in 
  • In de eerste sessie leer je jouw Powertype kennen en leer je hoe je balans aan kunt brengen
  • Je krijgt na afloop van de eerste sessie het Powertype rapport toegestuurd om thuis nog eens door te lezen
  • Je krijgt een aantal oefeningen mee om direct aan de slag te kunnen
  • In gezamenlijk overleg plannen we het vervolggesprek in
  • We gaan dan aan de slag met jouw Blauwdruk
  • In ons derde gesprek blikken wij terug en zetten wij de puntjes op de i

Powertypes

Het Personal Power Plus model kent 40 Powertypes, elke met een eigen persoonlijkheid en kleur. Door kennis te maken met jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst. Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien in alle facetten van kleur en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. We gaan laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

Bij deze Powertest horen prachtige kleurhartjes met veel informatie en inspiratie erop. Deze kleurhartjes laten jou zien hoe je eenvoudig en duidelijk op zoek kunt gaan naar de kleuren en kleurcombinaties die jouw Power helemaal laten zien, waardoor je een effectieve communicatie zal ervaren, successen gaat behalen en dat waardevolle leven gaat leiden.

Blauwdruk

Jouw Blauwdruk is gebaseerd op je 4 hoogst scorende Powertypes. Iedere Blauwdruk heeft een eigen 4 kleurendruk en bijbehorend persoonlijkheidsprofiel. De 4 kleuren in je Blauwdruk geven aan wat jouw diepste drijfveren zijn en hoe je dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Je vindt in het rapport de nuances in je Elementen en Kleurfamilie scores en je Top10 Powertypes.

Om jouw kracht zichtbaar te maken vind je in het rapport ook een kleuradvies met de Top40 kleuren voor jouw hoogst scorende Powertype en de Top40 kleuren van jouw Balans Powertype.

Tot slot geeft het Personal Power (blauwdruk) rapport je een aantal praktische tips om met jouw kracht en kleur aan de slag te gaan, zodat jij je kracht omarmt, laat zien wie je bent, en het waardevolle leven leidt wat voor jou bedoeld is.